Følg LOS

Pressemeldinger

Øker kundetilfredsheten igjen

Øker kundetilfredsheten igjen

Pressemeldinger   •   nov 27, 2017 15:11 CET

Kundene er stadig mer fornøyd med strømbransjen, som er på sitt høyeste nivå siden 2010. Det viser tall fra en ny kundetilfredshetsundersøkelse som er gjennomført av EPSI Norge. LOS oppnår en skår på 76,1 poeng, og øker kundetilfredsheten for sjette året på rad. Det gir nok en 2. plass blant landets strømleverandører.

På vei med fornybar strøm til hele Norge

På vei med fornybar strøm til hele Norge

Pressemeldinger   •   nov 14, 2017 09:30 CET

Nytt samarbeid mellom strømleverandøren LOS og ladeselskapet Grønn Kontakt gir kunder over hele Norge fornybar strøm fra Sørlandet til både hus og elbil.

Ny leder i LOS Privat

Ny leder i LOS Privat

Pressemeldinger   •   jun 14, 2017 15:50 CEST

Margit Unander er ansatt som ny administrerende direktør i LOS Privat. Hun ser frem til å bidra til å videreutvikle selskapet, som er blant landets største i privatmarkedet.

Kundene gir LOS toppscore

Kundene gir LOS toppscore

Pressemeldinger   •   mai 16, 2017 07:00 CEST

Blant landets strømleverandører inntar LOS i år en førsteplass på lojalitet, og en andreplass på kundetilfredshet. Mer enn 8300 kunder i hele Norge har sagt sin mening i Norsk Kundebarometer. Handelshøyskolen BI har i over 20 år brukt undersøkelsen for å måle kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Vil bli verdens beste spurter

Vil bli verdens beste spurter

Pressemeldinger   •   apr 21, 2017 10:55 CEST

Sykkeltalentet Oskar Myrestøl Johansson har som mål å bli verdens beste spurter. Thor Hushovd råder unggutten til å skynde seg langsomt.

Vil kjempe om en halv million kroner

Vil kjempe om en halv million kroner

Pressemeldinger   •   apr 19, 2017 13:00 CEST

Hvert år deler vi ut en million blanke kroner til barn og unge på Sørlandet. I år er det tre ordinære utdelinger som til sammen fordeler en halv million kroner på 18 vinnere. Den andre halve millionen skal fire kandidater kjempe om i LOS Fondets drømmefinale.

Er Sørlandet på vei til å bli sollandet?

Er Sørlandet på vei til å bli sollandet?

Pressemeldinger   •   mar 06, 2017 08:00 CET

Under en uke etter kun å ha informert egne kunder er rundt 70 salgsprosesser i gang, og over 2000 husstander har fått regnet ut hvor egnet deres tak er for solceller.

LOS lanserer sol i samarbeid med Otovo

LOS lanserer sol i samarbeid med Otovo

Pressemeldinger   •   sep 29, 2016 13:00 CEST

Strømleverandøren LOS og Norges største operatør av solpanelanlegg for privatboliger, Otovo, har inngått et strategisk og eksklusivt samarbeid på privatkundemarkedet. Alle privatkunder til LOS som ønsker å produsere strøm fra sitt eget solcelleanlegg kan nå få dette gjennom samarbeidet med Otovo. Fra nyttår kan også kunder av LOS som produserer egen strøm få betalt for det de ikke selv forbruker.

Ny energi til ØIF Arendal

Ny energi til ØIF Arendal

Pressemeldinger   •   sep 14, 2016 15:08 CEST

Strømleverandøren LOS har signert en toårig avtale med ØIF Arendal, og blir dermed en av klubbens Sølvpartnere. Selskapet skal tilføre ØIF Arendal midler for å fremme talent- og spillerutvikling i klubben. I tillegg til eksponering får LOS billetter til hjemmekampene som kommer kundene til gode gjennom fordelsprogrammet.

LOS AS kjøper svensk energiselskap

LOS AS kjøper svensk energiselskap

Pressemeldinger   •   jun 21, 2016 06:30 CEST

LOS har kjøpt det svenske energiselskapet Telge Kraft. Oppkjøpet er en strategisk opptrapping i det nordiske markedet for LOS Energy, og gjør LOS til den største aktøren i Norden.