Følg LOS

Forbudt for voksne! Først med SSU (Strømsparing for unge)

Pressemelding   •   mai 25, 2015 19:00 CEST

LOS snur opp ned på den tradisjonelle tankegangen i strømbransjen ved å lage et eget kundeprogram tilpasset unge under 30. I LOS Ung konseptet ligger landets første strømsparingskonto (SSU), garanti om fornybar energi og fordeler skreddersydd unge mennesker. All kommunikasjon skjer via Snapchat og Facebook.

- Vi er den første aktøren i markedet som innfører strømsparing for unge (SSU). SSU er din egen strømsparingskonto hvor du opparbeider deg bonusstrøm så lenge du er medlem i LOS Ung. Når du blir medlem får du 500kWh på kontoen som tilsvarer svimlende 100 år med mobillading eller steking av 1800 pizzaer. Hvert eneste år får du automatisk 250kWh ekstra på konto for å være en del av gjengen. I løpet av høsten vil vi også åpne for muligheten til å opparbeide bonusstrøm ved å invitere flere til LOS Ung, sier prosjektleder Anne Klepsland Simonsen.

SSU
SSU er inspirert av bankenes boligsparing for unge (BSU). Meningen med SSU er å gi LOS Ung medlemmer en buffer i etableringsfasen. Medlemmene kan bruke den oppsparte strømmen når de fyller 30 år.

- Vi vil at medlemmer i LOS Ung skal leve her og nå, men også tenke langsiktig, forteller Klepsland Simonsen. Sammen med de to digitale hodene Ludvig Nevland og Ole Henrik Golf i Kristiansandsbaserte Userlab har hun utviklet et eget kommunikasjonskonsept hvor hovedkanalene er sosiale medier og driverne for medlemskap er basert på svært relevante og eksklusive fordeler. Blant annet kan 150 medlemmer sikre seg halv pris på VIP Festpass til strandfesten Palmesus i sommer.

– Ved å la gruppens medlemmer snakke om tjenesten og fordelene ønsker vi skape nysgjerrighet og ønske om deltagelse. Om sommeren er det god musikk, venner og strand som gjelder. Til høsten kommer vi med helt andre gode og relevante fordeler, forteller Anne hemmelighetsfullt.

Dette kan LOS ung medlemmer glede seg til: 

  • Strøm til innkjøpspris + 29 kr måned
  • Mulighet for SSU konto (strømsparing for unge)
  • Morsomme og eksklusive fordeler, VIP Festpass til Palmesus i sommer
  • Mulighet til Fornybar Energi Garanti


Følg med
De unike fordelene lanseres på facebook.com/losungstrom og Snapchat: los_ung. Følg oss her så får du tilgang til fordelene før alle andre. For de digitale sinkene finnes også informasjon på los.no/ung.

Om LOS 

LOS AS er den største strømleverandøren, målt etter volum, i det norske bedriftsmarkedet, og tredje størst i privatmarkedet. LOS er et heleid datterselskap av Agder Energi.

I 2014 omsatte selskapets 65 ansatte for 3,2 milliarder kroner.

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionskontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS har i flere år ligget helt i toppen pånasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

Selskapet er Miljøfyrtårn-sertifisert og tilbyr fornybar energi garanti til privat- og bedriftsmarkedet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy