Følg LOS

Vil kjempe om en halv million kroner

Pressemelding   •   apr 19, 2017 13:00 CEST

Søk LOS Fondet nå, oppfordrer Markeds- og kommunikasjonsdirektør Thorbjørn Laundal i LOS.

Drømmer kan bli virkelige når fire kandidater skal kjempe om til sammen en halv million kroner i LOS Fondets drømmefinale.

- Hvert år deler vi ut en million blanke kroner til barn og unge på Sørlandet. I år er det tre ordinære utdelinger som til sammen fordeler en halv million kroner på 18 vinnere. Den siste halve millionen fordeles på fire vinnere under LOS Dagen i Dyreparken. Toppremien her er 200.000 kroner, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

1 million til barn og unge
De siste 13 årene har LOS Fondet årlig delt ut en million kroner til barn og unge på Sørlandet. Nærmere tusen lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet har fått støtte siden LOS Fondet ble etablert i 2004.
- LOS Fondet bidrar til å realisere små og store drømmer. I de årene vi har hatt LOS Fondets drømmefinale ser vi at støtten har betydd mye for de heldige vinnerne. Padleren Hakeem Teeland, trialkjøreren Mette Fidje, spydkasteren Stella Weinberg er sangduoen Tuva & Mia er bare noen av mange som har fått støtte og hjelp til å realisere sine drømmer, forteller Laundal.

Enkelt å søke
- Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Bruk søknadsskjemaet på los.no. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, ikke til ordinær drift. Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Søknadsfristen for LOS Fondets drømmefinale er 1. juni.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.