Følg LOS

Skanska velger LOS

Pressemelding   •   okt 03, 2013 10:24 CEST

Entreprenørselskapet Skanska Norge AS har valgt LOS som ny strømleverandør.
Avtalen er årlig på ca. 15 millioner kroner, med mulighet for to års forlengelse.


Avtalen omfatter leveranse av ca. 41 gigawattimer til Skanskas anlegg i Norge. Størrelsen tilsvarer strømforbruket til vel 2500 norske husholdninger med et årlig snittforbruk på 16 000 kWh.

- LOS blir valgt på en kombinasjon av forvaltningsresultater, gode erfaringer og riktige betingelser, sier Sven Moan Rui, National Category Manager i Skanska Norge.

Ledende aktør

- Vi er svært godt fornøyd med å vinne dette anbudet, og det befester vår posisjon som Norges største strømaktører i bedriftsmarkedet, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS. Han synes også det er hyggelig å registrere at LOS både er konkurransedyktig på pris, og har et solid kraftforvaltningsmiljø som kan dokumentere resultater.

Stor i bransjen

LOS har fra før entreprenørselskapene NCC AS og AF Gruppen på kundelisten, i tillegg til en rekke mindre entreprenørselskap rundt om i Norge. Med den nye strømavtalen med Skanska Norge AS, har LOS samlet det meste entreprenørselskapene i Norge på kundelisten.

Fakta om Skanska:

·  Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

·  Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

·  Skanska Norge driver entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg, og har vært tilstede i det norske markedet siden 1906.

·  Selskapet har en sterk markedsposisjon over hele Norge, både i bygg- og anleggsmarkedet.

·  Omsetningen i 2012 var på ca. 13,5 mrd. kroner, og antall ansatte: ca. 4300.

Om LOS 

LOS AS er den største strømleverandøren, målt etter volum, i det norske bedriftsmarkedet, og tredje størst i privatmarkedet.

I 2012 omsatte selskapets 65 ansatte for 3,4 milliarder kroner.

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

I 2012 ble LOS kåret til landets best likte strømleverandøren av EPSI og årets kundeservice i kategorien "Energi" av TNS Gallup.

Selskapet er Miljøfyrtårn-sertifisert og tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.