Følg LOS

Palmesus for LOS

Pressemelding   •   feb 03, 2015 07:26 CET

Strømleverandøren LOS går inn som hovedsponsorer for Palmesus. Gjennom samarbeidet ønsker LOS å bli mer relevant for unge og mer urbane målgrupper i begynnelsen av tyveårene.

- Gjengen bak Palmesus har over flere år bygd opp noe helt unikt i norsk og skandinavisk sammenheng. Med sitt solide fotfeste blant yngre og mer urbane mennesker er de en god partner for LOS som ønsker øke attraktiviteten i denne målgruppen, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.

Flere sørlendinger

Et felles mål for Palmesus og LOS er å få flere Sørlendinger på festivalen. Mens østlendinger og andre er tidlig ute med å sikre seg billett drøyer vi sørlendinger helt til det ofte er for sent.

– Sammen med Palmesus skal vi prøve å få opp andelen sørlendinger gjennom forskjellige sponsoraktiviteter. Hva LOS konkret skal gjøre vil imidlertid ikke Tønnesland røpe enda.

Enorm betydning

- Betydningen av at en hjørnesteinsbedrift som LOS setter av tid, midler og interne ressurser for å være en del av Palmesus er enorm. Det sender et signal om at vi har gjort noe riktig, og at vi har noe å by på rent kommersielt - ikke bare kulturelt, sier Leif Fosselie, styreleder i Palmesus.

Palmesus har lykkes godt i sponsormarkedet de siste årene, og har i økende grad jobbet med store og nasjonale merkevarer. - Likevel har det vært en klar ambisjon om å ha regionen bak oss i form av flere lokale partnere og flere regionale deltagere. Med LOS ombord føler vi at vi tar et stort skritt i den retningen, sier Fosselie.

- Palmesus har tilført byen og landsdelen økt oppmerksomhet, økt omsetning hos forretningsstanden, og ikke minst manifestert Kristiansand som hele Norges sommerby, de har gjort en fantastisk innsats, sier Tønnesland.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS, mob. 458 31 503

Leif Fosselie, styreleder Palmesus, mob. 928 09 180

Fakta om LOS:

  • LOS AS er Norges største strømleverandøren i bedriftsmarkedet, og blant de tre største i privatmarkedet..
  • I 2013 omsatte selskapets 62 ansatte for 3,9 milliarder kroner.
  • I flere år har LOS ligget helt i toppen av nasjonale undersøkelser om best likte strømleverandør og kundeservice.

Fakta om Palmesus:

  • Palmesus er Skandinavias største strandfest og arrangeres på bystranda i Kristiansand hver sommer
  • Palmesus er ikke en tradisjonell festival, men en strandfest. Når stranden stenger flyttes festen til Palmesus Klubb

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,9 milliarder kroner i 2013.

I 2012 ble LOS kåret til landets best likte strømleverandør av EPSI-Norway og ble kåret til årets kundeservice i kategorien ”Energi” av TNS Gallup.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.