Følg LOS

Øker kundetilfredsheten igjen

Pressemelding   •   nov 27, 2017 15:11 CET

– Våre medarbeidere jobber hver dag for å yte en best mulig service til våre kunder. Da er det hyggelig å få tilbakemelding på at vi stadig blir litt bedre, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

Kundene er stadig mer fornøyd med strømbransjen, som er på sitt høyeste nivå siden 2010. Det viser tall fra en ny kundetilfredshetsundersøkelse som er gjennomført av EPSI Norge. LOS oppnår en skår på 76,1 poeng, og øker kundetilfredsheten for sjette året på rad. Det gir nok en 2. plass blant landets strømleverandører.

– I årets undersøkelse oppnår bransjen en skår på 73,1 på kundetilfredsheten. Kundetilfredsheten ligger på et godt nivå, og nordmenn er mer tilfredse med strømselskapene sine enn med for eksempel mobilselskapene, bredbåndleverandørene eller bankene. Sammenlignet med tilsvarende studie i fjor, tyder tilbakemeldingene på at utvalget av strømavtaler både har blitt bedre og mer oversiktlig, og at kundene i større grad enn før har en mer riktig strømavtale i forhold til behovene, forteller Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge.

Fremgang
Administrerende direktør i LOS, Margit Unander, er fornøyd med at kundetilfredsheten til LOS øker nok en gang.
– Våre medarbeidere jobber hver dag for å yte en best mulig service til våre kunder. Da er det hyggelig å få tilbakemelding på at vi stadig blir litt bedre. Undersøkelsen viser at strømleverandørene nyter høy tillit, og at kundene i større grad enn før har en mer riktig strømavtale i forhold til behovene, sier Margit Unander.

Populære kundefordeler
I undersøkelsen spørres det også om strømleverandørene tilbyr kundefordeler. Over halvparten av kundene svarte ja. Ut av disse så svarte cirka en tredjedel at de benytter seg av disse fordelene. Det at strømselskapene tilbyr kundefordeler oppleves som positivt, og analysen viser at de strømkundene som benytter seg av disse fordelene uttrykker en svært høy lojalitet overfor sitt strømselskap.

– Det er hard konkurranse om strømkundene, og da er det viktig at vi som leverandør både har konkurransedyktige priser og ulike kundefordeler som oppleves som positive, sier Margit Unander.

Hard konkurranse
Årets undersøkelse viser at så mange som 60 prosent av strømkundene i løpet av det siste halvåret har blitt kontaktet av andre strømleverandører som vil selge dem en ny strømavtale. Dette i kombinasjon med at fire av fem kunder mener det er relativt enkelt å bytte strømleverandør, viser at konkurransen mellom strømleverandørene er hard.

Om LOS 

LOS er en av landets største strømleverandører, og et heleid datterselskap av Agder Energi AS.

Selskapet har hovedkontor i Kristiansand, men leverer strøm til privatkunder over hele Norge. Hovedtyngden av kundene er lokalisert på Sørlandet.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til alle sine kunder.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.