Følg LOS

Nye drømmer skal realiseres

Pressemelding   •   jan 09, 2014 11:33 CET

Tradisjonen tro deler LOS Fondet ut 1 million kroner til barn og unge på Sørlandet også i 2014. 

   - Vi får inn mange ulike søknader om støtte til alt fra speidere, korps og kor, til idrettsutøvere og skateklubber, forteller prosjektleder Karoline Rise Nøstdal.
Over 800 lag, foreninger og enkeltpersoner har fått støtte av LOS Fondet siden oppstarten i 2004. Fondet støtter konkrete prosjekter i ulike størrelser og interessegrupper. Kriteriene for å søke er at prosjektet gjelder barn og unge under 18 år som bor på Sørlandet.

God søknad gir større vinnersjanse
En søknad trenger ikke å være så lang, men det er viktig at den oppfyller kriteriene.
   - Det er mange som ikke har lest kriteriene for å søke LOS Fondet, og søknader som ikke oppfyller kravene blir dessverre vraket, forteller prosjektleder Karoline Rise Nøstdal.
LOS deler ut millionen for å oppfylle drømmer, engasjere og inspirere. Fondets søknadsfrist er første dag i hver måned fra februar til juni.
   - Skriver man en god søknad er vinnersjansen større, siden vi kårer 10 vinnere hver måned, sier Nøstdal. Hun legger ikke skjul på at juryen setter pris på kreativitet og engasjement for saken det søkes til.

 
Søknad kan sendes inn på www.los.no/losfondet

 

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,4 milliarder kroner i 2012.

LOS har i flere år kommet svært godt ut i nasjonale kundeundersøkelser. EPSI-Norway har kåret LOS til landets beste strømleverandør og selskapet har gått helt til topps i TNS Gallup sin kundeundersøkelse i kategorien "Energi".

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.