Følg LOS

Ny energi til ØIF Arendal

Pressemelding   •   sep 14, 2016 15:08 CEST

Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal t.v. og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS, ser frem til samarbeidet mellom ØIF Arendal og LOS.

Strømleverandøren LOS har signert en toårig avtale med ØIF Arendal, og blir dermed en av klubbens Sølvpartnere. Selskapet skal tilføre ØIF Arendal midler for å fremme talent- og spillerutvikling i klubben. I tillegg til eksponering får LOS billetter til hjemmekampene som kommer kundene til gode gjennom fordelsprogrammet.

– For LOS er det fantastisk spennende å samarbeide med ØIF Arendal. Håndballklubben er en av de ledende klubbene i landet, og har de siste årene virkelig satt Arendal og Sørlandet på håndballkartet, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS.

Svært fornøyd
– Vi er svært fornøyd med å få LOS inn på laget som en aktiv samarbeidspartner, og håper dette vil tenne en gnist slik at folk også utenfor vårt nærområde vil følge strømmen til Sør Amfi, smiler Rune Jakobsen, daglig leder i ØIF Arendal.

Gratis billetter
LOS etablerte for to år siden et eget fordelsprogram for sine kunder. Det er gjennom dette programmet kundene til LOS først og fremst vil merke samarbeidet.

- Før hver hjemmekamp har vi 30 billetter og noen VIP-plasser vi kan tilby våre kunder. Vi håper selvsagt det blir rift om disse plassene når de legges ut, sier Gaudestad som også får tilgang til enkeltspillere og klubbledelse som en del av avtalen.

Fakta LOS Fordel:

  • Fordelsprogrammet til LOS ble etablert i 2013 med utgangspunkt i to samarbeidspartnere. I dag teller fordelsprogrammet ni samarbeidspartnere, og nye er på vei inn.
  • Programmet er basert på opplevelser som tilbys gratis eller til svært rabatterte priser.
  • Samarbeidspartnere i fordelsprogrammet i dag er: Color Line, Dyreparken, Hovden alpinsenter, IK Start, Kilden teater- og konserthus, Norsk Tur, Sørlandsbadet, Vitensenteret, og ØIF Arendal.

Fakta ØIF Arendal:

  • ØIF Arendal ble stiftet i 1929, og håndballklubben en tilhører Øyestad Idrettsforening. Håndballgruppa har lag og spillere fra G/J 8-9 år helt opp til senior nivå.
  • ØIF Arendal har lang fartstid i norsk herrehåndball, hovedsakelig i 1. og 2. divisjon. Laget rykket ned fra 1. divisjon, til 2. divisjon etter 2006/2007. I sesongen 2007/08 vant klubben 2.divisjon og rykket opp.
  • Både i 2010 og 2011 endte ØIF på fjerdeplass i Posten-ligaen, og i 2012 på sjetteplass. I sluttspillet spilte laget seg frem til semifinale i 2010 og 2011 og tapte mot henholdsvis Fyllingen (2010) og Elverum (2011).
  • I sesongen 2012/2013 flyttet laget fra Nedeneshallen til nye Sør Amfi, som kan ta imot over 2000 tilskuere.
  • 30. desember 2014 vant ØIF Norgesmesterskapet i håndball for menn, etter å ha slått Bodø 23–22 i cupfinalen. ØIF vant også Grundigligaen i håndball for menn i 2014/2015 og 2015/2016 sesongen.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.