Følg LOS

Ny daglig leder i LOS

Pressemelding   •   apr 17, 2015 08:40 CEST

Anders Gaudestad (42) overtar som administrerende direktør i LOS AS etter Geir Tønnesland, som har takket ja til en stilling utenfor Agder Energi.

- Vi er svært tilfredse med at Anders har takket ja til jobben. Han har en personlighet som passer selskapet. Gjennom tidligere lederjobber i HP, PwC, Vetro Solar, SAE Vind og Agder Energi har Gaudestad bevist at han har kraft og evne til å utvikle et selskap og se forretningsmessige muligheter, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS AS.

Utpreget strategisk perspektiv

- Energibransjen vil gjennomgå store endringer i årene framover. En strømleverandør vil trolig være annerledes enn det man forbinder det med i dag. Smarte hjem, forbrukerfleksibilitet, energi-effektivisering og tilbakesalg av strøm fra forbruker til leverandør er bare noen av endringene som kommer. Anders er rett mann til å manøvrere LOS inn i dette spennende landskapet, sier Syvertsen.

- Jeg gleder meg til å starte arbeidet som administrerende direktør i LOS, og går til jobben medrespekt for det arbeidet som er gjort, og de prosesser selskapet er inne i.
Som leder blir det viktig å sikre lønnsom forretningsutvikling, et svært tydelig kundefokus og kontinuerlig forbedring, sier Anders Gaudestad. Vi som strømleverandør må se muligheter og utvikle forretningsmodeller som styrker vår markedsposisjon i en fremtid med adskillig hurtigere endringer enn tidligere, påpeker han.

Anders Gaudestad, som har vært styremedlem i LOS, tiltrer som administrerende direktør 1. juni. Geir Tønnesland har ledet LOS i nær fire år.

- Geir har lyktes med å utvikle kundeporteføljen og utført en omorganisering i selskapet, og vi ønsker ham alt godt på veien videre, sier Syvertsen.


For ytterligere opplysninger kontakt:

Styreleder Steffen Syvertsen, tlf. 909 28 415

Anders Gaudestad, tlf. 469 58 588


Fakta om Anders Gaudestad (42):

  • Anders Gaudestad er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har en MBA International Management fra USA.
  • Han har solid og bred toppledererfaring, kompetanse fra mange styreverv samt arbeidet mye med strategiutvikling og konsulentarbeid i ulike bransjer.
  • Han er gift med Tone, sammen har de fire barn og bor i Kristiansand.

Om LOS 

  • LOS AS er den største strømleverandøren, målt etter volum, i det norske bedriftsmarkedet, og tredje størst i privatmarkedet. LOS er et heleid datterselskap av Agder Energi.
  • I 2014 omsatte selskapets 65 ansatte for 3,2 milliarder kroner.
  • Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionskontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.
  • LOS har i flere år ligget helt i toppen pånasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.
  • Selskapet er Miljøfyrtårn-sertifisert og tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.