Følg LOS

Ny leder i LOS Privat

Pressemelding   •   jun 14, 2017 15:50 CEST

Som ny administrerende direktør i LOS forvalter Margit Unander (42) en omsetning på rundt en milliard kroner og rundt 70 prosent av alle private strømkunder på Sørlandet.

Margit Unander er ansatt som ny administrerende direktør i LOS Privat. Hun ser frem til å bidra til å videreutvikle selskapet, som er blant landets største i privatmarkedet.

Digitalisering og nye løsninger gir selskapet tro på vekst. Fremover skal LOS øke satsingen både i og utenfor Agder, også med nye energirelaterte produkter og tjenester.

- Vi kommer til å lansere nye produkter og tjenester som er relevante og verdiøkende for våre kunder, uavhengig av hvor man bor i landet. Vi har allerede inngått samarbeid knyttet til solceller. Fremover vil vi tilby flere tjenester knyttet til energiløsninger for våre kunder. I tillegg jobber vi aktivt for å få flere kunder nasjonalt, sier Margit Unander.

LOS har en omsetning på i underkant av en milliard kroner, og en markedsandel på rundt 70 prosent i strømmarkedet på Agder.

Margit Unander kommer fra stillingen som direktør for privatmarkedet i LOS Privat. Hun overtar etter Anders Gaudestad, som har gått over i ny stilling som konserndirektør for resultatområdet Marked i Agder Energi.

For ytterligere opplysninger, kontakt:

Margit Unander, administrerende direktør LOS mob. 908 54 894

Anders Gaudestad, direktør resultatområde marked Agder Energi, mob. 469 58 588

Fakta om Margit Unander (42):

  • Margit Unander har solid og bred toppledererfaring, kompetanse fra flere styreverv og har arbeidet mye med salg og strategiutvikling i ulike bransjer.
  • Unander har tidligere erfaring som ansvarlig for forretningsutvikling i apotekkjeden Boots i ti år, og var en av grunnleggerne av Run & Relax før hun kom til LOS i 2014.
  • Margit er gift, har to barn og er bosatt på Fevik utenfor Grimstad.

Om LOS 

  • LOS AS er en av Norges største strømleverandører og er et heleid datterselskap av Agder Energi.
  • Selskapet har hovedkontor i Kristiansand.
  • Kjerneområdet for LOS Privat er Sørlandet, men selskapet betjener kunder over hele Norge.
  • I 2016 omsatte selskapets for 3,1 milliarder kroner i privat og bedriftsmarkedet.
  • LOS har i flere år ligget helt i toppen i nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.
  • Selskapet er Miljøfyrtårn-sertifisert og tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.