Følg LOS

LOS kjøper Enfo Nordic

Pressemelding   •   mai 05, 2015 06:00 CEST

For å forsterke den nordiske satsingen innen forbrukerfleksibilitet og energieffektivisering kjøper LOS AS selskapet Enfo Nordic AS. LOS tilbyr nå tjenester innen forbrukerfleksibilitet og energieffektivisering i hele Norden.

- Ved å overta selskapet får LOS Energy, som jobber mot bedriftsmarkedet, sikret seg noen av de ypperste hodene i Norge knyttet til forbrukerfleksibilitet og energistyringssystemer, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS AS.

Teknisk kompetanse + markedsmakt

Etter oppkjøpet vil LOS Energy tilby bedriftskunder tjenester basert på aktiv styring av forbrukerfleksibilitet, en felles desk for fysisk markedsoperasjon og energistyring i kombinasjon med mer tradisjonelle strømleveranser.

De to selskapene, som blir samlokalisert hos LOS Energy på Lysaker, har hatt et tett samarbeid siden våren 2014, men ser at for å møte et nordisk marked står man sterkere fullt integrert.

- Vår organisasjon består hovedsakelig av personer med svært teknisk bakgrunn. Gjennom mange år har vi forsket, testet og implementert systemene våre, men vi har aldri hatt tilstrekkelig markedskraft til å løfte løsningene til neste nivå. Det får vi nå sammen med LOS Energy, sier John Arild Raaen, daglig leder i Enfo.

Alene med nordisk løsning

- Enfo Nordic har unik kompetanse knyttet til løsninger som kan dempe investeringsbehovet i eksisterende nett og stabilisere kraftleveransen. Ved å integrere deres tekniske løsninger med vår markedsstrategiske tilnærming kan LOS Energy, som den eneste nordiske Energipartneren, tilby større bedrifter å koble ut strømmen i korte perioder for så å selge den tilbake til de som har ansvar for nettet, sier Steffen Syvertsen, som også peker på at selskapet er i tett dialog med Statnett og NVE for å videreutvikle anvendelsesområdet knyttet til forbrukerfleksibilitet.

For ytterligere informasjon kontakt:

John Arild Raaen, daglig leder i Enfo Nordic, mob. 949 82 482
Thorbjørn K. Laundal, Markeds- og kommunikasjonsdirektør LOS, mob. 917 48 926

Om LOS 

    • LOS AS er den største strømleverandøren, målt etter volum, i det norske bedriftsmarkedet, og tredje størst i privatmarkedet. LOS er et heleid datterselskap av Agder Energi.
    • I 2014 omsatte selskapets 65 ansatte for 3,2 milliarder kroner.
    • Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionskontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.
    • LOS har i flere år ligget helt i toppen pånasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.
    • Selskapet er Miljøfyrtårn-sertifisert og tilbyr opprinnelsesgaranti til privat- og bedriftsmarkedet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.