Følg LOS

LOS-Dagen rett rundt hjørnet

Pressemelding   •   sep 03, 2015 19:27 CEST

På søndag går LOS-Dagen av staben i Dyreparken. Strømleverandøren LOS inviterer alle sine kunder til en gratis familiedag med mye moro.

- Vi gleder oss til å ta i mot flere tusen LOS-kunder i Dyreparken på søndag, smiler Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

Han lover et forrykende LOS-show på hovedscenen i Kjuttaviga, med Andreas Wahl i spissen. Vinnerne av LOS-Fondets Drømmefinale kåres, det blir innslag av tidligere vinnere, konkurransetrekning og ikke minst et hyggelig gjensyn med Prinsessa av Herli Land.

LOS-Fondets finalister

I Drømmefinalen avsløres rekkefølgen på vinnerne, og den som går av med seieren får 100.000 kroner til å oppfylle drømmen sin. Mange søkte LOS-Fondets Drømmefinale, og en ekstern jury valgte ut fem finalister. Fra Aust-Agder er finalistene Arendal Bokseklubb, kappleikentusiasten Eldbjørg Trydal Rysstad (8) fra Valle og cellisten Åse-Maria Bygland Larsen (18) fra Koldbjørnsvik. Vest-Agder representeres ved Agder Parkour i Kristiansand og Elias Auclair (10) fra Nodeland som driver med motorcross.

- Årets drømmefinalister er svært dyktige på sine områder, og de har alle vært flinke til å sanke publikums stemmer, forteller Laundal som ser frem til finalen på LOS-Dagen.

Ser lyst ut

Det er meldt perfekt parkvær med sol på LOS-Dagen. LOS-kunder som tar turen får i tillegg til Dyreparkens attraksjoner mulighet til å bli med på konkurranser i regi av Strømmestiftelsen og LOS.

- Nytt for i år er at vi har invitert med Strømmestiftelsen, og de kommer til å ha stand i "Afrika" med tegnekonkurranse. I tillegg blir det LOS-løype der man kan vinne et drømmeopphold for hele familien i Dyreparken med overnatting i Abra Havn, avslutter Laundal som ønsker alle LOS-kunder velkommen til LOS-Dagen.

LOS-Dagen arrangeres i Kristiansand Dyrepark søndag 6. september fra kl. 10.00 - 17.00.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.