Følg LOS

Kundene gir LOS toppscore

Pressemelding   •   mai 16, 2017 07:00 CEST

Resultatene fra Norsk Kundebarometer bekrefter at fokus på god kundeservice og personlig nærhet til kundene er viktig. Det er de ansatte ved kundesenteret til LOS fornøyd med.

Blant landets strømleverandører inntar LOS i år en førsteplass på lojalitet, og en andreplass på kundetilfredshet. Mer enn 8300 kunder i hele Norge har sagt sin mening i Norsk Kundebarometer. Handelshøyskolen BI har i over 20 år brukt undersøkelsen for å måle kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

- For LOS er dette en fantastisk fin tilbakemelding, og nok en honnør til våre medarbeidere som gjør en kjempejobb. Langsiktig og målrettet innsats med fokus konkurransedyktige strømpriser, topp kundeservice og lokal forankring betaler seg i form av enda flere fornøyde kunder, sier Margit Unander, direktør privatmarked i LOS.

Service og nærhet
Norsk Kundebarometer er den største og mest seriøse målingen i sitt slag i Norge, og mer enn 60 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer får sin dom i årets undersøkelse. LOS har i flere år vært helt i toppen på kundeservice og lojalitet i strømbransjen i målingene til nasjonale undersøkelser. Årets resultater bekrefter at selskapet lykkes med sitt arbeid.
- Resultatene fra Norsk Kundebarometer bekrefter at fokus på god kundeservice og personlig nærhet til kundene er viktig. Målrettet kommunikasjon og aktiv bruk av ulike kommunikasjonskanaler er også viktige stikkord, sier Margit Unander.

Eneste Sørlandsbedrift
LOS får i år en score på 77,1 poeng på tilfredshet, og 86,1 poeng på lojalitet. Dette betyr at LOS kan smykke seg med 4 stjerner på Norsk Kundebarometers ratingsystem på kundetilfredshet.

- Vi er utrolig stolte av å være eneste Sørlandsbedrift blant de 50 bedriftene i Norge med mest fornøyde kunder. Det er utrolig at vi legger bak oss store nasjonale selskaper som IKEA, Volkswagen og OneCall, smiler Margit Unander.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.