Følg LOS

Fra NorgesEnergi til LOS

Pressemelding   •   feb 17, 2015 07:16 CET

Rolf Bjarne Eriksen (36) er ansatt som ny leder for salg og produktutvikling i LOS privat. Han kommer fra stillingen som kundesenterleder i NorgesEnergi.

-LOS er inne i en spennende utvikling. Selskapet har en sterk posisjon i markedet, svært høy kundetilfredshet, og med de strategiske valg som er lagt fremover gleder jeg meg til å ta fatt på den nye jobben, sier Rolf Bjarne Eriksen. Han kjenner LOS fra tidligere gjennom jobber i både kundesenteret og markedsavdelingen.

I forkant av utviklingen
-Konkurransedyktig pris på strømproduktene og god kundeservice er viktig for å lykkes i et tøft marked, og i LOS har vi ambisjoner om å ligge i forkant av denne utviklingen. Det er bakgrunnen for opprettelse av denne nye lederstillingen i LOS, og vi er svært glad for at Rolf Bjarne Eriksen blir med på LOS-laget, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.

Populær leder
Rolf Bjarne Eriksen har mer enn ti års erfaring fra strømbransjen, og de siste tre år som leder av kundesenteret til Norges Energi. - I høst ble han nominert og var med i finalerunden som "Årets Unge leder på Sørlandet", sier Geir Tønnesland. Ved å jobbe med kultur, og tett resultat- og oppfølgingssamtaler av medarbeidere, har han vært sentral i å etablere en salgskultur på kundesenteret med meget gode resultater. Han er en god rollemodell og verdsettes høyt hos ansatte, var juryens begrunnelse.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,9 milliarder kroner i 2013.

I 2012 ble LOS kåret til landets best likte strømleverandør av EPSI-Norway og ble kåret til årets kundeservice i kategorien ”Energi” av TNS Gallup.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy