Følg LOS

Fra NorgesEnergi til LOS

Pressemelding   •   feb 17, 2015 07:16 CET

Rolf Bjarne Eriksen (36) er ansatt som ny leder for salg og produktutvikling i LOS privat. Han kommer fra stillingen som kundesenterleder i NorgesEnergi.

-LOS er inne i en spennende utvikling. Selskapet har en sterk posisjon i markedet, svært høy kundetilfredshet, og med de strategiske valg som er lagt fremover gleder jeg meg til å ta fatt på den nye jobben, sier Rolf Bjarne Eriksen. Han kjenner LOS fra tidligere gjennom jobber i både kundesenteret og markedsavdelingen.

I forkant av utviklingen
-Konkurransedyktig pris på strømproduktene og god kundeservice er viktig for å lykkes i et tøft marked, og i LOS har vi ambisjoner om å ligge i forkant av denne utviklingen. Det er bakgrunnen for opprettelse av denne nye lederstillingen i LOS, og vi er svært glad for at Rolf Bjarne Eriksen blir med på LOS-laget, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.

Populær leder
Rolf Bjarne Eriksen har mer enn ti års erfaring fra strømbransjen, og de siste tre år som leder av kundesenteret til Norges Energi. - I høst ble han nominert og var med i finalerunden som "Årets Unge leder på Sørlandet", sier Geir Tønnesland. Ved å jobbe med kultur, og tett resultat- og oppfølgingssamtaler av medarbeidere, har han vært sentral i å etablere en salgskultur på kundesenteret med meget gode resultater. Han er en god rollemodell og verdsettes høyt hos ansatte, var juryens begrunnelse.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,9 milliarder kroner i 2013.

I 2012 ble LOS kåret til landets best likte strømleverandør av EPSI-Norway og ble kåret til årets kundeservice i kategorien ”Energi” av TNS Gallup.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.