Følg LOS

Fornøyde strømkunder

Pressemelding   •   des 14, 2015 08:44 CET

Kundene er stadig mer fornøyd med strømbransjen. Det viser tall fra en ny kundetilfredshetsundersøkelse som er gjennomført av EPSI Norge. LOS oppnår en skår på 74 poeng, og øker kundetilfredsheten for fjerde året på rad.

– I årets undersøkelse oppnår bransjen en skår på 72,0 på kundetilfredsheten. Det betyr at kundene er mer fornøyd med sine strømleverandører enn banker og mobilselskaper. Undersøkelsen viser at hele 45 prosent av kundene er meget godt tilfreds med sin strømleverandør, forteller Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Norge. Det er sjette året på rad EPSI Norge har gjennomført målinger av strømbransjen i Norge for privatmarkedet.

Pris viktig
Studien viser videre at kundenes opplevde verdi for pengene er en viktig årsak til kundetilfredsheten. Om man ser spesifikt på pris, viser de siste fem målingene at kundene opplever at strømprisene har blitt mer konkurransedyktige. I undersøkelsen svarer 16 prosent av de spurte at de følger sin leverandør på sosiale medier. Kundene som følger sin leverandør på sosiale medier er jevnt over langt mer tilfreds enn de som ikke gjør det.

Fremgang
Administrerende direktør i LOS, Anders Gaudestad, er fornøyd med at kundetilfredsheten til LOS øker nok en gang.
– Våre ansatte jobber hver dag for å yte en best mulig service til våre kunder. Da er det hyggelig å få tilbakemelding på at vi stadig blir litt bedre. Oppslutningen rundt våre fordelsaktiviteter for kundene i 2015 har også vært stor. Spesielt hyggelig var det å sette besøksrekord på LOS-Dagen i Dyreparken, men gratisturen med Color Line til Danmark og rabattene på Hovden Alpinsenter er blitt godt mottatt, sier Anders Gaudestad.

Sosiale medier
Undersøkelsen viser at kundene ønsker en tettere oppfølging fra sin strømleverandør. Det har allerede LOS tatt konsekvensen av. I 2015 er utsendelsen av nyhetsbrev til kundene doblet, og stadig flere følger LOS på Facebook. Via websidene kan kundene bruke Chat-funksjon mot kundesenteret, og i løpet av året er også Snapchat tatt i bruk i kommunikasjonen mot de yngre kundegruppene.
– Vi ønsker å utvikle både produkter og tjenester i takt med kundenes behov, slik at vi også fremover kan være en attraktiv strømleverandør, sier Anders Gaudestad.

Om LOS 

LOS er Norges største strømleverandør i bedriftsmarkedet, og landets tredje størst strømleverandør totalt.

Kjernevirksomheten er strømprodukter tilpasset kundenes behov. Selskapets egne kraftforvaltere minimerer kundenes risiko ved å analysere råvarebørsene og de gjeldene strømprisene.  

Hovedkontoret ligger i Kristiansand med regionkontorer i Arendal og Lysaker utenfor Oslo.

LOS tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti til både privat- og bedriftsmarkedet.

Selskapet er et heleid datterselskap av Agder Energi AS, og omsatte for 3,2 milliarder kroner i 2014.

LOS har i flere år ligget helt i toppen på nasjonale kundeservice- og tilfredshetsundersøkelser.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert og medlem av Klimapartnere.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.