Følg LOS

På toppen i kundetilfredshet

Nyhet   •   mar 17, 2015 07:40 CET

LOS ligger nok en gang helt i toppen på kundetilfredshet blant strømleverandørene i Norge. I TNS Gallups Energibarometer for første kvartal 2015, finner vi LOS på topp når det gjelder serviceinnstilling og tilfredshet med egen leverandør.
- En fantastisk fin tilbakemelding, og nok en honnør til de ansatte som gjør en kjempejobb for våre kunder, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.

I kundeundersøkelser som er gjennomført for strømbransjen har LOS i mange år vært i toppen av resultatlistene. Resultatene fra denne ferske undersøkelsen viser at vår satsing på enda sterkere tilstedeværelse og dialog med kundene er viktig og riktig.
Det bekrefter også at fokus på god kundeservice, flere kontaktflater og konkurransedyktige priser gir resultater, sier Geir Tønnesland.

TNS Gallups Energibarometer er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres blant et landsrepresentativt utvalg av omlag 1000 strømkunder. Undersøkelsen viser at kraftnæringens omdømmeskår ligger tre poeng høyere enn i fjor, og nå ligger på 58 poeng. Dette er den høyeste omdømmeskåren TNS Gallup har notert for næringen i de mer enn 12 årene de har fulgt kraftbransjens omdømme.

Inntrykket av serviceinnstillingen i bransjen ligger stabilt på 58 poeng, men her scorer LOS –kundene 62 poeng. Tilfredshet med egen leverandør øker med ett poeng, og ligger nå på 73 og er tilbake på toppnoteringen fra tidligere år. Her er LOS-kundene de mest fornøyde, og gir selskapet hele 76 poeng.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.