Følg LOS

Opplev Peru & Titicaca

Nyhet   •   mai 01, 2015 10:03 CEST

Bli med LOS til et av verdens vakreste og mest fascinerende land 16. – 26. februar 2016.

Av alle land i Sør-Amerika er Peru det mest fascinerende – med sin mektige natur og sin historie, som har etterlatt seg så imponerende spor. Opplev landet – Andesfjellene, snøkledde fjelltopper og dype daler, inkaenes byggekunst, spanske katedraler og fargerike markeder.

I løpet av 11 dager får du oppleve Perus hovedstad, Lima, også kjent som "Kongenes By" med høyreiste katedraler og staselige bygninger med karakteristiske balkonger. Vi får og se kontrastene i byen, med provisoriske boliger i fattigstrøket. Videre går turen til Cusco, som ligger i den sørøstlige delen av Andesfjellene, 3300 meter over havet.

Machu Picchu og øyene i Titicacasjøen

Høydepunktet på enhver Perureise er Machu Picchu, den hemmelighetsfulle ”glemte” inkabyen. Ingen kan lukke seg for mystikken og spenningen som dette arkeologiske mesterverket utstråler. Vi følger så i Thor Heyerdahls fotspor og drar til Titicacasjøen. Sjøen ligger på 3800-4000 meters høyde og er den høyest beliggende seilbare innsjøen i verden. Blant innsjøens 36 øyer er Uros-indianernes flytende øyer og Aymara-indianernes øy Taquile, mest berømt. Vakre håndarbeider og fargerike drakter sjarmerer oss, og vi får oppleve indianernes folkedanser.

Bli med oss til et av verdens vakreste land!


PRISINFORMASJON

Turpris kr 30 850,- pr. pers.

Pluss flyavgifter kr 4100,- (med forbehold om endring)

Totalt kr 34 950,- pr. pers.

Inkludert i turprisen:

  • Fly Kristiansand - Lima t/r
  • Innenlandsfly Lima-Cusco/Cusco - Juliaca/Juliaca-Lima (inkl. flyavgifter)
  • All busstransport og utflukter ifølge program, togreise til Machu Picchu
  • 9 overnattinger i dbl. rom
  • 9 frokoster/6 lunsjer 8 middager (derav et lett måltid ved ankomst og en middag med folkloreshow) Kaffe, te og vann til inkluderte måltider
  • Tips
  • Reisevert fra LOS og reiseleder fra Norsk Tur

Tillegg:

Enkeltrom kr 4250,-

Øvrig drikke til måltidene

Frivillig utflukt til Den hellige dal kr 1350,-

For påmelding og mer informasjon:

www.norsktur.no/los eller kontakt Norsk Tur på telefon 38 12 03 35

Åpningstid: man-fre 08.30-15.30

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.