Følg LOS

Nytt samarbeid mellom LOS og NAF

Nyhet   •   apr 19, 2018 14:00 CEST

Nytt samarbeid med strømleverandøren LOS, gir NAF-medlemmer over hele Norge fornybar strøm til både hus og elbil.

- Vi er svært glade for at NAF valgte LOS som samarbeidspartner. LOS skal være fremtidsrettet strømleverandør og med i det grønne skiftet. Derfor er elbil-eiere en av våre målgrupper, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS. Gjennom avtalen med LOS, får NAF medlemmer som ønsker å samle strømforbruket og lading av elbilen en prisgunstig strømavtale og 15 % rabatt på ladestrøm til elbilen. Om du ikke har elbil, får du gavekort på drivstoff til en verdi av 300 kroner hos Circle K.

Gledelig for elbilister
- Samarbeidet med LOS er svært gledelig for alle elbilister og NAF-medlemmer. Vi jobber hver dag for å ha gode og attraktive fordeler for våre medlemmer. LOS har et samarbeid med Grønn kontakt, som representerer vel 700 offentlig tilgjengelige ladepunkter fordelt på 170 ladestasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Dette samarbeidet får nå NAF-medlemmene dra nytte av, sier Inger Elisabeth Sagedal, kommunikasjonssjef hos NAF.

God fart i elbilsalget
Salget av nullutslippsbiler fortsetter å stige. På salgs- og registreringsstatistikken fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) for mars viser at hele 37,2 prosent av alle førstegangsregistrerte personbiler var rene elbiler. I mars ble det også satt ny månedsrekord for nyregistreringer av elbiler, med hele 5.362. Legger vi til bruktimporten på 831 elbiler, kom det totalt 6.193 nye elbiler på veien i mars. Markedsandelen for elektriske biler for første kvartal er endte på 28,7 prosent. I hele fjor hadde elbilene 20,8 prosent nybilandel i Norge.

Om LOS

  • LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med hovedkontor i Kristiansand.
  • Selskapet er en av de større aktørene i bransjen, og leverer strøm til privatkunder over hele Norge. Hovedtyngden av kundene er lokalisert på Sørlandet.
  • LOS har vunnet flere priser for sin gode kundeservice, og har i flere år figurert helt i toppen av uavhengige nasjonale målinger over kundeservice og kundetilfredshet.
  • LOS er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Klimapartnere, og tilbyr 100% fornybar energi garanti til sine kunder.

Om NAF

  • Norges Automobil-Forbund (NAF) er en norsk medlemsorganisasjon som arbeider innenfor samferdsel, hovedsakelig innenfor temaer som trafikksikkerhet, miljøpåvirkninger av transport, fremkommelighet, behov for bedre veier og infrastruktur, avgifter og kollektivtrafikk.
  • NAF styres av medlemmene, med NAFs Landsmøte som det øverste organ.
  • Organisasjonen ble stiftet 21. mai 1924, og har mer enn 500.000 medlemmer.
  • Norges Automobil-Forbund har i over 80 år gitt ut veiboken, NAF Veibok.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.