Følg LOS

Nominer din kandidat til folkets ildsjelpris

Nyhet   •   sep 24, 2015 14:52 CEST

Kjenner du en ildsjel? Nå kan du nominere din kandidat til folkets ildsjelpris. Prisen deles ut i forbindelse med Idrettsgalla Sør 24. oktober.

LOS har gjennom ti år delt ut LOS Fondets ildsjelpris. Nå blir prisen i stedet en del av folkets ildsjelpris under Idrettsgalla Sør.

Fram i lyset
- Vi ønsker å løfte fram det enormt store arbeidet som ildsjelene legger ned over mange år. Ofte jobber de i kulissene og er ikke så synlige. Med denne prisen ønsker vi å få dugnadsinnsatsen deres fram i lyset, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS.

1000 årsverk
- Bare i idretten i Vest-Agder legger de frivillige ned en innsats som tilsvarer ca. 1000 årsverk. Denne innsatsen vektlegges i altfor liten grad, men nå setter vi det på dagsorden. Det kommer vi til å gjøre hvert år fremover, lover Terje Larsen. Han er leder av Idrettskretsen i Vest-Agder.

Aust- og Vest-Agder
Fædrelandsvennen og LOS samarbeider om folkets ildsjelpris. Frem til 1. oktober kan du komme med forslag til din kandidat. Det er idrettskretsene som tar i mot forslag. Deretter skal en jury plukke ut ti kandidater, fem i Aust-Agder og fem i Vest-Agder. Deretter vil leserne av Fædrelandsvennen og Agderposten stemme frem vinnerne i de to fylkene.

Stor oppmerksomhet
- Vi har sett at en slik pris har skapt veldig stor oppmerksomhet på den nasjonale idrettsgallaen på Hamar, og nå har vi lyst til å ta den ånden ned til et lokalt nivå, og hedre dem som virkelig utgjør en forskjell i idrettslaget, sier Eivind Ljøstad, sjefredaktør i Fædrelandsvennen.

Fakta om folkets ildsjelpris:

  • To priser, en i Vest-Agder som kåres av Fædrelandsvennens lesere og en i Aust-Agder, som kåres av Agderpostens lesere
  • Nominer din kandidat ved å skrive en begrunnelse som sendes til sporten@fvn.no
  • Eneste kriteriet for å vinne er at vedkommende over tid skal ha lagt ned en ekstraordinær frivillig innsats for sitt idrettslag.
  • En jury fra LOS og Fædrelandsvennen plukker ut fem kandidater i Vest-Agder, mens tilsvarende gjøres av LOS og Agderposten i Aust. Deretter kan leserne stemme på de som presenteres på nettet/i avisen
  • De to med flest stemmer i hvert fylke går til finale. Alle stemmer nulles ut og det stemmes på ny over de to finalekandidatene.
  • Vinneren utropes på Idrettsgalla Sør 24. oktober.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.