Følg LOS

LOS Fondet vinnere nominert til idrettspriser

Nyhet   •   okt 15, 2015 13:51 CEST

Lørdag 24. oktober samles idrettsutøvere, trenere og ildsjeler på Idrettsgalla Sør i Kristiansand. Tre tidligere LOS Fondet vinnere er blant de nominerte til årets priser.

- Det er mange talentfulle idrettsutøverne på Sørlandet. Derfor er det gøy at tre av kandidatene er utøvere som tidligere har fått støtte via LOS Fondet til å utvikle seg som idrettsutøvere, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

Padletalent
- 17 år gamle Hakeem Teland fra Høvåg fikk allerede i 2010 støtte fra LOS Fondet til kjøp av kajakk. Deretter har resultatene for det unge padletalentet bare gått en vei. Hakeem tok nylig 6 gull under NM i padling for junior. I nordisk mesterskap i Sverige i august, tok han seks medaljer, hvorav tre gull. Nå er han nominert som årets unge mannlige utøver, forteller Thorbjørn Laundal.

Trial og spyd
Mette Fidje fra Kristiansand og Stella Weinberg fra Mandal er også LOS Fondet vinnerne. Begge er 17 år, og nominert i kategorien årets unge kvinnelige utøver. Mette Fidje er på landslaget i trial. Hun har flere plasseringer og medaljer både i nasjonale og internasjonale konkurranser, med blant annet flere gull i nordisk mesterskap. Stella Weinberg fra Mandal tok i sommer sølvmedalje i spyd i U-18 VM, og satte samtidig personlig rekord med et kast på 57,11 meter.

Ildsjelpris
Under Idrettsgalla Sør deles også folkets ildsjelpris ut i Aust- og Vest-Agder. Det er LOS i samarbeid med Agderposten og Fædrelandsvennen som deler ut ildsjelprisen, og vinnerne blir kåret via avstemming på websidene til Agderposten og Fædrelandsvennen.
- Har du ikke stemt på din kandidat ennå, kan du gjøre dette på Agderposten og Fædrelandsvennen, oppfordrer Thorbjørn Laundal.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.