Følg LOS

Kjemper om en halv million kroner

Nyhet   •   mai 15, 2018 14:10 CEST

Fire kandidater skal i år kjempe om til sammen en halv million kroner i LOS Fondets Drømmefinale. Søknadsfristen er 1. juni.

− Drømmefinalen er for de store drømmene, og vinneren får hele 200.000 kroner til sitt prosjekt. Totalt skal vi fordele en halv million kroner på de fire kandidatene juryen plukker ut, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

1 million til barn og unge
De siste 14 årene har LOS Fondet delt ut en million kroner til barn og unge på Sørlandet. I år er det tre ordinære utdelinger som til sammen fordeler en halv million kroner på 18 vinnere. Den siste halve millionen fordeles på fire vinnere under LOS Fondets drømmefinale. Mer enn tusen lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet har fått støtte siden LOS Fondet ble etablert i 2004.

Støtten betyr mye
− LOS Fondet bidrar til å realisere små og store drømmer på Sørlandet. I de årene vi har hatt LOS Fondets drømmefinale ser vi at støtten har betydd mye for de heldige vinnerne. I 2017 var det Borhaug Musikkorps som fikk med seg 200.000 kroner, Nidelv Ungdomslag fikk støtte på 150.000 kroner, sangeren Ylva fikk 100.000 kroner og City Changers fikk 50.000 kroner til å realisere sine drømmer, forteller Margit Unander. Hun håper på mange gode søknader til LOS Fondets Drømmefinale også i år.

Enkelt å søke
− Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondets Drømmefinale. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, ikke til ordinær drift. Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Søknadsfristen for LOS Fondets drømmefinale er 1. juni, så vær rask, oppfordrer Margit Unander.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.