Følg LOS

Fornøyde prisvinnere på Idrettsgalla Sør

Nyhet   •   okt 26, 2015 07:35 CET

Lørdag var idrettsutøvere, trenere og ildsjeler samlet på Idrettsgalla Sør i Kristiansand. Stella Weinberg fra Mandal og Hakeem Teland fra Høvåg og ble årets unge utøvere. Begge har tidligere fått støtte fra LOS-Fondet.

- Dette var gøy, og ekstra gledelig at to unge talentfulle idrettsutøvere som vi har vært med å støtte via LOS-Fondet går helt til topps i sine klasser, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS.

Padletalent
17 år gamle Hakeem Teland fikk allerede i 2010 støtte fra LOS-Fondet til kjøp av kajakk. Deretter har resultatene for det unge padletalentet bare gått en vei. Hakeem tok nylig 6 gull under NM i padling for junior. I nordisk mesterskap i Sverige i august, tok han seks medaljer, hvorav tre gull.
- Det er utrolig hyggelig å få en slik pris, og det motiverer meg i treningsarbeidet videre, sa en fornøyd Hakeem Teland.

Spydkomet
Stella Weinberg tok i sommer sølvmedalje i spyd i U-18 VM, og satte samtidig personlig rekord med et kast på 57,11 meter. Hun syntes det var flott å være nominert som årets unge utøver, og hadde ikke forventet å vinne.
- Dette kom veldig overraskende, og jeg er utrolig takknemlig, sa en rørt og blid Stella Weinberg etter prisutdelingen.

Ildsjelpris
Under Idrettsgalla Sør ble også folkets ildsjelpris ut i Aust- og Vest-Agder delt ut. Det er LOS i samarbeid med Agderposten og Fædrelandsvennen som deler ut ildsjelprisen, og vinnerne ble kåret via avstemming på websidene til avisene. Det var Steffen Syvertsen som overrakte prisene. Vinneren av folkets ildsjelpris i Aust-Agder ble Geir Magne Feed fra Evje. I Vest-Agder var det Tore Einar Toft fra Holum som fikk ildsjelprisen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy