Følg LOS

Fornøyde prisvinnere på Idrettsgalla Sør

Nyhet   •   okt 26, 2015 07:35 CET

Lørdag var idrettsutøvere, trenere og ildsjeler samlet på Idrettsgalla Sør i Kristiansand. Stella Weinberg fra Mandal og Hakeem Teland fra Høvåg og ble årets unge utøvere. Begge har tidligere fått støtte fra LOS-Fondet.

- Dette var gøy, og ekstra gledelig at to unge talentfulle idrettsutøvere som vi har vært med å støtte via LOS-Fondet går helt til topps i sine klasser, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS.

Padletalent
17 år gamle Hakeem Teland fikk allerede i 2010 støtte fra LOS-Fondet til kjøp av kajakk. Deretter har resultatene for det unge padletalentet bare gått en vei. Hakeem tok nylig 6 gull under NM i padling for junior. I nordisk mesterskap i Sverige i august, tok han seks medaljer, hvorav tre gull.
- Det er utrolig hyggelig å få en slik pris, og det motiverer meg i treningsarbeidet videre, sa en fornøyd Hakeem Teland.

Spydkomet
Stella Weinberg tok i sommer sølvmedalje i spyd i U-18 VM, og satte samtidig personlig rekord med et kast på 57,11 meter. Hun syntes det var flott å være nominert som årets unge utøver, og hadde ikke forventet å vinne.
- Dette kom veldig overraskende, og jeg er utrolig takknemlig, sa en rørt og blid Stella Weinberg etter prisutdelingen.

Ildsjelpris
Under Idrettsgalla Sør ble også folkets ildsjelpris ut i Aust- og Vest-Agder delt ut. Det er LOS i samarbeid med Agderposten og Fædrelandsvennen som deler ut ildsjelprisen, og vinnerne ble kåret via avstemming på websidene til avisene. Det var Steffen Syvertsen som overrakte prisene. Vinneren av folkets ildsjelpris i Aust-Agder ble Geir Magne Feed fra Evje. I Vest-Agder var det Tore Einar Toft fra Holum som fikk ildsjelprisen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.