Følg LOS

Eneste Sørlandsbedrift i Norgestoppen

Nyhet   •   mai 04, 2016 13:57 CEST

Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI har i over 20 år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Blant 182 målte selskaper inntar strømleverandøren LOS en veldig sterk 19. plass. Det er femte året på rad selskapet rykker oppover på listen. Målt blant landets strømleverandører inntar Sørlandets strømleverandør en sterk 2. plass.

Norsk Kundebarometer er den største og mest seriøse målingen i sitt slag i Norge, og mer enn 9000 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse. Til sammen 182 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer får sin dom i undersøkelsen.

- For LOS er dette igjen en fantastisk fin tilbakemelding, og nok en honnør til våre medarbeidere som gjør en kjempejobb. Langsiktig og målrettet innsats med fokus på kundene betaler seg i form av enda flere fornøyde kunder, sier Margit Unander, direktør privatmarked i LOS.

I kundeundersøkelser som er gjennomført for strømbransjen har LOS i flere år vært i toppen av resultatlistene.
- Resultatene fra Norsk Kundebarometer bekrefter at fokus på god kundeservice, mer målrettet kommunikasjon og aktiv bruk av sosiale medier gir resultater, sier Unander.

LOS får i år en score på hele 79,2 poeng, noe som er en økning på 0,5 poeng fra fjorårets måling. Det gjør også at LOS klatrer opp fra en 24 til en 19 plass blant de 182 bedriftene som er med i undersøkelsen. LOS har dermed forbedret resultatene sine hvert av de fem siste årene.

- Vi er stolte av å være eneste Sørlandsbedrift blant de 50 bedriftene i Norge med mest fornøyde kunder. Det er utrolig at vi legger bak oss store nasjonale selskaper som Meny, XXL og SAS, smiler Unander.

Om LOS

LOS AS eier og driver de to merkevarene LOS Energy og LOS som opererer i hhv bedrifts- og privatmarkedet i Norden og Norge.

Med et årlig salg på ca 8 TWh (årsforbruk til rundt 500.000 husstander) er LOS Energy største energileverandør i det norske bedriftsmarkedet.

Siden 2007 har LOS AS hatt en portefølje i vekst. Kjernevirksomheten er å identifisere, selge, forvalte energiløsninger tilpasset kundens behov.

LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer på Lysaker, i Gøteborg og Arendal.

Kontaktperson:

Margit Unander, direktør privatmarked, mobil 908 54 894

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.