Følg LOS

En million til barn og unge på Sørlandet

Nyhet   •   feb 04, 2016 12:49 CET

LOS-Fondet har åpnet for søknader! Fondet skal i år dele ut én million kroner til barn og unge på Sørlandet.

- Vi forventer å få mange hundre søknader. Gjennom LOS-Fondet bidrar vi til å realisere små og store drømmer på Sørlandet, sier administrerende direktør Anders Gaudestad i LOS.

Strømleverandøren har gitt støtte til mer enn 900 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet etter at LOS-Fondet ble etablert i 2004.

- Spennvidden imponerer. Barn og unge på Sørlandet er engasjert i de merkeligste ting, som enhjulssykling, traktormekking og trylling – og de vanligste ting, som fotball, musikk og speider. Fellesnevneren er aktive, engasjerte mennesker. Det liker vi! sier Gaudestad.

GODE VINNERSJANSER

Sjansen for å få penger fra LOS-Fondet er god. I 2016 gir LOS-Fondet støtte til 22 vinnere som får fra 10.000 til 200.000 kroner. Vinnere kåres i slutten av hvert kvartal.

- I år gjør vi noe nytt: Vi reduserer antallet utdelinger, men øker pengebeløpene ved hver utdeling. Også Drømmefinalen får større premier. Toppremien er doblet til 200.000 kroner,forteller Gaudestad.

ENKELT Å SØKE

Det er enkelt å søke støtte fra LOS-Fondet. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, ikke til ordinær drift.

- Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Det øker vinnersjansene, sier Gaudestad, som selv leder juryen.

Pengene fra LOS-Fondet skal primært gå til barn og unge under 18. Det kan likevel gjøres unntak for søknader som omfatter en viss andel personer over 18 år. Første søknadsfrist er 1. mars.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.