Følg LOS

Danmarksbilletter revet bort

Nyhet   •   sep 28, 2015 09:56 CEST

I løpet av få dager ble 1500 gratisbilletter til Danmark revet bort. Kundene til strømleverandøren LOS setter tydelig pris på tilbudene i fordelsprogrammet.

Color Line er en av samarbeidspartnerne til LOS. Hver høst får strømkundene tilbud om gratis fergetur og inngang i Fårup Sommerland. 

- Dette er et populært tilbud. Det er kanskje ikke så rart når man ser at en familie på to voksne og tre barn sparer nærmere 2000 kroner på tilbudet. Det er derfor spennende å se hvor fort billettene forsvinner, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

Høstens tur går til Danmark lørdag 17. oktober. Nina Moland Andersen, salgs- og markedssjef i Color Line, håper LOS-kundene får en hyggelig tur.

- Color Line gjør litt ekstra på overfarten med Superspeed. På vei til Danmark blir det spennende skattejakt, ansiktsmaling, og Captain Kid underholder. Det blir også show, konkurranser og is for familiens yngste, sier Nina Moland Andersen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.