Følg LOS

Beinhardt, men veldig lærerikt

Nyhet   •   okt 04, 2017 11:10 CEST

Padletalentet Hakeem Teland har i år tatt steget opp i seniorklassen på landslaget. Etter en sesong med mye trening og konkurranse, er han tydelig på at det har vært beinhardt, men veldig lærerikt.

– De beste resultatene i år har vært 5.plass på k2 500 i World Cup i Ungarn, og en 7.plass på samme distansen i Senior EM i Bulgaria sammen med Lars Magne Ullvang fra Tysvær. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Hakeem Teland.

Denne sesongen har han padlet mest lagbåt, men også vist at han holder et høyt nivå alene. Under nordisk mesterskap vant Hakeem blant annet k1 1000 m. Dette var hans 16. nordiske gullmedalje. Under NM i Kristiansand tok Hakeem sølv på k1 1000 m, som han også gjorde i fjor.

– Det måtte fotofinish til for å skille 1., 2. og 3. plass, så jeg var bare ti hundredeler unna gullet. Litt bittert, men etter en veldig lang sesong var jeg fornøyd med at jeg fant fram noen ekstra krefter, sier Hakeem Teeland med et smil.

Etter noen uker med ferie, er han nå for fullt i gang med treningen igjen. Første sesong i seniorklassen har gitt mersmak, og Hakeem motivert for å legge ned god trening i vinter og årene framover.

– Nå i oktober skal vi tre uker til Spania på høydesamling. Deretter skal jeg delta på svømme-NM i Kristiansand i november, og så skal vi videre på en ny samling til Spania. Det blir travelt, men jeg gleder meg veldig, sier landslagspadleren.

Hakeem Teland har de siste sesongene padlet for Fana Kajakklubb, men har nå meldt overgang tilbake til Kristiansand kajakklubb og skal representere dem i 2018-sesongen.

– Jeg vil gjerne bidra til å styrke det sportslige nivået og oppmerksomheten rundt padlingen i Kristiansand og på Sørlandet, sier Hakeem Teland.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.