Følg LOS

Årets drømmefinalister er klare

Nyhet   •   aug 25, 2015 11:33 CEST

Årets fem finalister i LOS-Fondets Drømmefinale er klare!

Finalistene kjemper om totalt 350.000 kroner som blir fordelt på LOS-Dagen i Dyreparken 6. september. For å få oppfylt sine drømmer er de avhengig av din stemme. Hvem er din favoritt?

Arendal bokseklubb har mange unge ivrige medlemmer, og er drevet av frivillige ildsjeler. Gjengen i klubben drømmer om nytt klubbrom og ny garderobe.

Eldbjørg Trydal Rysstad elsker å stå på scenen å kvede stevog synge folkesanger. 8-åringen fra Rysstad drømmer om støtte til å reise på kappleiker og spille inn CD.

Agder Parkour holder til på Samsen Kulturhus i Kristiansand. Nå drømmer de om å kunne øve utendørs i en egen parkour-park.

Elias Auclair driver med motorcross. Den tøffe 10-åringenfra Nodeland er i dag Norges raskeste kjører i sin klasse. Elias drømmer om støtte til treningstimer i inn- og utland og utstyr.

Åse-Maria Bygland Larsen er en 18 år gammel cellist fra Koldbjørnsvik. Hun skal ta mesterklasser i Praha utover høsten, og drømmer derfor om ny bue og flykasse til sin cello.

Stem frem din favoritt på LOS.no!

Se hvem som får hovedpremien på 100.000 kroner i Drømmefinalen på LOS-Dagen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.