Følg LOS

Håper på ny YouTube-hit

Blogginnlegg   •   mar 16, 2015 12:19 CET

Etter å ha fått 1,3 millioner visninger på YouTube, er Mia (11) og Tuva (14) Francke tilbake i studio for å spille inn en ny sang.

- Vi regner ikke med å få like mange visninger denne gangen, men det hadde jo vært dritgøy om det skjedde! sier søstrene Francke.

I november i fjor la de ut en coverversjon av Rascal Flatts ”I Won’t Let Go” på YouTube. Med forbløffelse så de at videoen ble vist flere hundre tusen ganger i løpet av en måned, etter at lokale medier omtalte den og jentene ble invitert til Radio NRK Super.

Så, etter nyttår, tok det helt av!

- En morgen så vi at vi hadde fått 100.000 nye treff i løpet av natta! Da vi sjekket hvor treffene kom fra, fant vi ei nettside med masse kinesiske tegn og et bilde av oss. Det var ganske sprøtt, sier Tuva.

Et asiatisk nettsted hadde plukket opp Kristiansands-jentenes talent og fått mange til å se videoen deres.

- Det var veldig gøy å få så mange fine tilbakemeldinger på vår versjon av en kjent sang. Nå blir det spennende å se hva som skjer når vi spiller inn en sang ingen har hørt før, sier Mia.

Med støtte fra LOS-Fondet har jentene plukket ut en sang av Sara Jørundland Berg fra Kristiansand. Sangen spilles inn i Lydbølgen studio, der YouTube-eventyret startet, slik det også gjorde for den unge sørlandsartisten Lila et år tidligere.

- Mia og Tuva er helt fantastiske jenter. Vi har hatt en del barn innom studioet, men det er veldig sjeldent vi hører så gode stemmer i så små kropper, sier Øystein Aamodt i Lydbølgen studio.

Den nye sangen og videoen blir trolig publisert på YouTube før påske.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://los.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.